Tag-uri

miercuri, 23 noiembrie 2016

A început campania electorală... a cărților!

                                                     În perioada 22 noiembrie-22 decembrie, ai posibilitatea să votezi scriitorul preferat și cea mai bună carte pe care ai citit-o. Susțineți personajele favorite în cursa electorală și vino la Biblioteca Comunală ,,P.S. Petru Gherghel-Episcop’’ Gherăești  pentru a vota. Însă nu trișa! Ai dreptul  la un singur buletin de vot! Câștigătorii vor fi desemnați  în urma procesului de numărare a tuturor buletinelor de vot aflate în cele două urne.Dacă ai votat, ai șansa să fii premiat! Completează  numele, prenumele și clasa pe un talon și introdu-l în urna specială din bibliotecă. În urma tragerii la sorți vor fi oferite 10 cărți din literatura română. Ai șansa să fii TU unul dintre câștigători!
Primii votanți și-au exercitat dreptul de vot!


 Și ca în toate secțiile de votare ... uneori se mai stă și la rând.

Procesul de votare s-a încheiat. Le mulțumesc copiilor pentru implicare și mai ales membrilor echipei de proiect care m-au sprijinit și au tratat cu multă seriozitate sarcinile date: Mărtinaș Dragoș, Puțanu Patricia, Mihăluț Daria, Gherghel Răzvan, Andrei Diana. 

După finalizarea numărării voturilor s-au consemnat următoarele rezultate: LOCUL I  în inima cititorilor îl ocupă în mod detașat ION CREANGĂ, iar AMINTIRI DIN COPILĂRIE  a fost desemnată cea mai bună carte citită. Rezultatul a fost surprinzător pentru mine, dar mi-a adus bucurie și speranța că Ion Creangă este cu adevărat nemuritor și comoara cuvintelor dulci moldovenești nu pălește în fața noianului de cărți fantasy, în care toată lumea are puteri supranaturale, magice. Creangă prin naturalețe, căldură, prietenie și amuzament, încă cucerește generații întregi de copii.      

 Și bineînțeles după desigilarea urnei au fost extrase cele 10 taloane câștigătoare, iar norocoșii sunt următorii:  ANDREI PAULA-DIANA clasa a VI-a, ANDRO ALESSIA clasa a IV-a, PUȘCAȘU CRISTIAN clasa a VII-a, RÎTAN REMUS clasa a VII-a, MITOC GABRIEL MARIUS clasa a III-a, PAL MĂDĂLINA clasa I, ANDREI EDUARD-DANIEL clasa a IV-a, OMUȘORU PAULA-IULIA clasa a V-a, ANDREI ALEXANDRU clasa a III-a, BLAJ ELENA clasa a V-a. Felicitări tuturor!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu